Η εταιρία Συλλεκτική Αθηνών δημιουργήθηκε πριν  είκοσι περίπου χρόνια από γνωστούς και καταξιωμένους συλλέκτες.

Στόχος της εταιρίας ήταν να δημιουργήσει ένα μεγάλο κύκλο συλλεκτών και να αποτελέσει το μέσο εκείνο που θα έδεινε την δυνατότητα σε όλους τους συλλέκτες  να μπορούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν συλλεκτικά κομμάτια ή συλλογές με ελάχιστο ή ακόμα και με μηδενικό κόστος συναλλαγής. Άλλωστε είμαστε η μόνη εταιρία που διεξάγει δημοπρασίες με μηδενική προμήθεια για τον αγοραστή.

Στο δυναμικό μας πλέον υπάρχουν πάνω από 4000 μέλη παγκοσμίως, αριθμός που καθημερινά αυξάνεται πιστοποιώντας την αξιοπιστία μας.

Είμαστε το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα συλλεκτικών ειδών στην Ελλάδα με πάνω από 5.000 άμεσα διαθέσιμα αναρτημένα προιόντα, με τεράστια  καθημερινή επισκεψμότητα * και δεκάχρονη παρουσία στο διαδίκτυο.

Η Συλλεκτική Αθηνών δεν είναι όμως ένας απρόσωπος διαδικτυακός ιστότοπος αλλά μια εταιρία που ζει τον πραγματικό παλμό της συλλεκτικής αγοράς. Διατηρούμε φυσικό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Αριστείδου 10-12  (που παραδοσιακά υπήρξε «συλλεκτικό στέκι»  από την δεκαετία του 50), διοργανώνουμε ανοιχτές δημοπρασίες  σε κεντρικά ξενοδοχεία και πάνω απ’ολα είμαστε πάντα δίπλα στον φίλο συλλέκτη.

YouTube video